070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. Чаир

 

Опис

Трособен стан со две спални,бања,вц,шпаиз,тераса со преубав поглед на Скопје.
Нови ПВЦ прозори.
6 кат има лифт.
4 м2 има подрум.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Чаир
 • Година на градба -
 • Кат
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Север
 • Греење 0
 • Евидентен број 58

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура: 48 m² По договор
Се продава Стан во нас Водно
Се продава Стан во нас. Водно
Квадратура: 125 m² 148000 €