070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава во нас. Центар

 

Опис

Деловен простор- канцеларија во строг Центар, во деловна зграда, со рецепција за прием, на втор кат.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Центар
 • Година на градба -
 • Кат 1
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 86

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 90 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 67 m² По договор
Се продава Викендица во нас Центар
Се продава Викендица во нас. Центар
Квадратура: 15 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 82 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 100 m² По договор