070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. Центар

 

Опис

Трособен стан во Капиштец, во нова зграда, со подземно паркинг место.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Центар
 • Година на градба -
 • Кат 3
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Исток
 • Греење 0
 • Евидентен број 592

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор
Се продава во нас Центар
Се продава во нас. Центар
Квадратура: 23 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 90 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 67 m² По договор
Се продава Викендица во нас Центар
Се продава Викендица во нас. Центар
Квадратура: 15 m² По договор
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 82 m² По договор