070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. Аеродром

 

Опис

Трособен стан во Аеродром, реновиран со нови прозори и нова кујна, две тераси од 11м2 и подрум.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Аеродром
 • Година на градба -
 • Кат 5
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Запад
 • Греење 0
 • Евидентен број 519

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 78 m² По договор
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 62 m² 72000 €
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 40 m² 35000 €
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 47 m² 45000 €
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 60 m² По договор