070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. Аеродром

 

Опис

Трособен стан со две спални,дневна,кујна,бања,трпезарија,тераса.
68 м2 станбена плус 10 м2 тераса, има и подрум 4м2.
Кај Веро во Аеродром до Рударски институт.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Аеродром
 • Година на градба -
 • Кат 1
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 285
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 62 m² 72000 €
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 40 m² 35000 €
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 47 m² 45000 €
Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор