070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Центар

 

Опис

Наместен двособен стан во Маџир Маало, со соптвено паркинг место

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 427

Споделете го овој оглас