070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Центар

 

Опис

Комплетно опремен стан со две спални, во близина на Симпо, Карпош 1.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 3
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Запад
  • Греење 0
  • Евидентен број 29