070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Аеродром

 

Опис

Двособен, наместен стан во близина на Американ Колеџ.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Аеродром
 • Година на градба -
 • Кат 1
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Запад
 • Греење 0
 • Евидентен број 248
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 42 m² 270 €
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 80 m² 250 €
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 82 m² По договор
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 60 m² 250 €
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 40 m² По договор
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 57 m² 250 €