070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Викендица во нас. Влае

 

Опис

Деловниот простор е на убава и атрактивна локација.
Има 15 м2 , санитарен чвор, надворешна тенда , јужн страна гледа кон Водно.
Има бесплатен паркинг простор.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Влае
 • Година на градба -
 • Кат
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 66
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура: 38 m² 100 €
Се издава Куќа во нас Влае
Се издава Куќа во нас. Влае
Квадратура: 90 m² 250 €
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура: 45 m² 170 €
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура: 45 m² 170 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €