070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Агенција за недвижности

G D P

Одбрани недвижности

Тука се прикажани само дел од најпопуларните недвижности

Се продава Стан во  нас Мичурин
Се продава Стан во нас. Мичурин
Квадратура: 36m² По договор
Се издава Стан во  нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 75m² 250 €
Се издава Стан во  нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 63m² 250 €
Се продава Стан во  нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 73m² 69000 €
Се издава Стан во  нас Мичурин
Се издава Стан во нас. Мичурин
Квадратура: 47m² 200 €
Се издава Стан во  нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура: 80m² 210 €
Се продава Стан во  нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура: 79m² 80000 €
Не можете да се одлучите?
Покажи ги сите недвижности