070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 55 m² По договор

Се издава наместен двособен стан, со две тераси, во близинна на ситимол.

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 74 m² По договор

Стан дуплекс вкупно 74м2 (доле 52м2+22м2 горен спрат) со две спални соби, една бања, гостинско

3|
Се продава Стан во нас Карпош 1
Се продава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 106 m² По договор

Четирисобен стан од 76м2 + 40м2 галерија, три спални соби во Карпош 1, два тоалети и подрум од 4м2

4|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 53 m² 250 €

Двособен наместен стан во Центар, во близина на МВР и државна болница, тераса од 5м2 и сопствен паркинг со рампа.

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 53 m² По договор

Нов веднаш вселив стан со 2 ДВЕ СПАЛНИ!!!!!

3|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 31 m² По договор

Еднособен стан од 31м2+4м2 тераса, во близина на НОВА,Тафталиџе, со два лифта.

1|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 32 m² 230 €

Комплетно опремена гарсоњера од 32м2 во близина на Клинички центар.

0|
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура : 50 m² По договор

Комплетно опремен двособен стан на Водно, предхоно невселуван

2|
Се продава Стан во нас Центар - Универзална
Се продава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 72 m² По договор

Трособен стан со две спални,дневна кујна,бања,вц. 66м2 станбена површина, 6 м2 балкон. Централно парно . Лифт. Надворешно паркинг место. Наместен е моментално,дел од намештајот или целиот намештај може да се продава плус.

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 67 m² По договор

Комплетно опремен трособен стан, со нова бела техника под гаранција, во Центар

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 55 m² 270 €

Празен двособен стан со наместена кујна во близина на Универзална.

-1|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 80 m² По договор

Стан на приземје во Центар, погоден за канцеларија, во близина на Зелен пазар.

3|