070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² 230 €

Се издава комплетно опремен стан во Капиштец, во близина на Украинска амбасада

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 78 m² По договор

Се продава трособен стан во К.Вода, Расадник, со две спални соби, два тоалети

3|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 59 m² 200 €

Наместен двособен стан во К.Вода во близина на економското училиште

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² 270 €

Комплетно опремен двособен стан во Центар, во близина на клинички центар.

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 55 m² 200 €

Двособен стан кај економското училиште во К.Вода

2|
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 77 m² 380 €

Комплетно опремен, трособен стан во Козле.

3|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 35 m² По договор

Нов еднособен стан во Тафталџе 1

1|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 58 m² 250 €

Комплетно опремен двособен стан во К.Вода, кај економското

2|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 88 m² По договор

Празен стан со две спални соби, кај Нова, Тафталиџе 1

3|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 72 m² По договор

Трособен стан во близина на Чешма, К.Вода. со две спални соби и два тоалета

3|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 112 m² По договор

Стан со три спални соби во Дебар, Маало

4|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² По договор

Трособен стан во Центар

2|