070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 57 m² По договор

Комплетно опремен стан во Тафталиџе 1.

2|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 64 m² По договор

Празен стан на одлична локација. Бесплатен паркинг.

2|
Се продава Стан во нас Центар - Универзална
Се продава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 39 m² По договор

Се продава наместен двособен стан од 39м2 + 2м2 тераса, на високо приземје во близина на Католичка црква.

1|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 65 m² 380 €

Комплетно опремен, нов стан со 2 спални во Д.Маало.

3|
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 40 m² По договор

Се издава комплетно опремен двособен стан во Карпош 4 кај CityMall

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 37 m² По договор

Се издава еднособен од отворен тип, 37м2 празен стан во нова зграда, на високо приземје, со подземно паркинг место, во Центар во близина на Католичка.

1|
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 40 m² 200 €

Наместен стан во Карпош 1, во близина на драмски

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 57 m² 300 €

Луксузно опремен двособен стан во К.Вода

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 77 m² 380 €

Комплетно реновиран, со нов мебел, предходно невселуван трособен стан во К.Вода

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 50 m² 230 €

Се издава стан од 50м2 на поткровје

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 40 m² 200 €

Наместен двособен стан во Кисела Вода

2|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 62 m² 72000 €

Се продава празен стан на приземје, со 3 паркинг места

3|