070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² 230 €

Се издава двособем наместен стан во Капиштец, кај државна болница,

2|
Се продава Стан во нас Карпош 1
Се продава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 51 m² По договор

Трособен стан од 51м2 во Карпош 1.

3|
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура : 45 m² 170 €

Се издава невселуван нов стан во комплексот GARDEN INN RESIDENCE во Влае. Станот е со квадратура од 45 m2 на шести кат со две соби, тераса и купатило. Oпремен e со нови елементи во купатилото и кујна,инвертер клима уред, без намештај. Локацијата е атрактивна имајќи ја во предвид пристапноста до мноштво услуги и важни инфраструктурни позиции, истовремено нудејќи мир и комфор на живеење.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 38 m² 200 €

Двособен стан со опремена кујна во Центар

2|
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 60 m² По договор

Наместен стан во Карпош 1.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² По договор

Двособен стан во Центар со опремена кујна

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² По договор

Наместен двособен стан во Капиштец

2|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 2
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 2
Квадратура : 85 m² По договор

Трособен стан од 85м2 , со паркинг место во Тафталиџе 2

3|
Се продава Стан во нас Автокоманда
Се продава Стан во нас. Автокоманда
Квадратура : 117 m² По договор

Се продава стан со три спални, на високо приземје, со подрум од 27м2, и железарско парно во Автокоманда

4|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 32 m² По договор

Наместена гарсоњера во близина на Католичка црква

0|
Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура : 128 m² По договор

Се продава 4-собен стан на приземје со дворно место од 300м2 во Ново Лисиче.

4|
Се продава Стан во нас Карпош 4
Се продава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 60 m² По договор

Стан со две спални,дневна,кујна,бања. Централно парно има.

3|