070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се продава Плац во нас Водно
Се продава Плац во нас. Водно
Квадратура : 2000 m² По договор

Плац на Водно надвор блиску до градежна зона, 2000m2, со вода, струја и пат.

Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 72 m² По договор

Трособен стан во близина на Чешма, К.Вода. со две спални соби и два тоалета

3|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 112 m² По договор

Стан со три спални соби во Дебар, Маало

4|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² По договор

Трособен стан во Центар

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 50 m² 300 €

Комплетно опремен стан во Капиштец

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 75 m² 500 €

Се издава наместена канцеларија во Центар, во близина на Рамстор.

3|
Се издава Стан во нас Острово
Се издава Стан во нас. Острово
Квадратура : 45 m² 210 €

Во близина на редкафе, пиом

2|
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 40 m² По договор

Се издава комплетно опремен двособен стан во Карпош 4 кај CityMall

2|
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура : 50 m² По договор

Комплетно опремен двособен стан на Водно, предхоно невселуван

2|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 80 m² По договор

Стан на приземје во Центар, погоден за канцеларија, во близина на Зелен пазар.

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 50 m² 230 €

Се издава стан од 50м2 на поткровје

2|
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура : 55 m² По договор

Се издава двособен, комплетно опремен стан во Црниче, на 10 мин. пешки до центар.

2|