070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 180 m² 1200 €

Деловен простор- канцеларија од 180м2 во Центар

5|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 57 m² 46000 €

Се продава стан на атрактивна локација во К.Вода, со подрум од 6м2. тераса, отстава.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 63 m² 250 €

Нов, невселуван празен стан во Центар

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 63 m² 250 €

Се издава нов, невселуван, трособен стан во Центар.

3|
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 40 m² По договор

Луксузно опремен стан во Козле.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 66 m² 300 €

Двособен стан во Капиштец, во близина на Зебра и Државна Болница.

2|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 62 m² 72000 €

Се продава празен стан на приземје, со 3 паркинг места

3|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 78 m² По договор

Се продава трособен стан во К.Вода, Расадник, со две спални соби, два тоалети

3|
Се издава Стан во нас НЛисиче
Се издава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура : 53 m² 220 €

Наместен двособен стан во Ново Лисиче, во близина на Рамстор

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² По договор

Двособен стан во Центар со опремена кујна

2|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 35 m² По договор

Нов еднособен стан во Тафталџе 1

1|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² 220 €

Наместен двособен стан во Маџир Маало, со соптвено паркинг место

1|