070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 70 m² 250 €

Трособен стан во Козле, во близина на училиштето "Владо Тасевски"

3|
Се издава Стан во нас Капиштец
Се издава Стан во нас. Капиштец
Квадратура : 50 m² 250 €

Се издава двособен, стан, дуплекс од 50м2 (41м2+9м2) во Капиштец кај Зебра, на 5ти кат со лифт.

2|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 88 m² По договор

Празен стан со две спални соби, кај Нова, Тафталиџе 1

3|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 58 m² 250 €

Комплетно опремен двособен стан во К.Вода, кај економското

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 74 m² По договор

Стан дуплекс вкупно 74м2 (доле 52м2+22м2 горен спрат) со две спални соби, една бања, гостинско

3|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 72 m² 80000 €

Се продава стан во К.Вода на убава локација

3|
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 42 m² 270 €

Комплетно опремен стан, со една спална соба, во близина на поликлиника Јане Сандански

2|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 31 m² По договор

Еднособен стан од 31м2+4м2 тераса, во близина на НОВА,Тафталиџе, со два лифта.

1|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 60 m² По договор

Трособен стан од 60м2 во Центар

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 54 m² По договор

Се издава стан во Центар, лифт паркинг место со картичка, Оптички интернет во непосредна близина на О.У Димитар Миладинов

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 51 m² 53000 €

Се продава стан во К.Вода во непосредна близина на рампа, одлична локација со 2 лифта, Паркинг место. Можност и наместен

2|
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 40 m² 150 €

Полунаместен двособен стан со опремена кујна кај Мајчин Дом.

2|