070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 78 m² По договор

Трособен стан од 78,5м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

3|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 67 m² По договор

Трособен стан од 56м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

3|
Се продава Деловен простор во нас Хром
Се продава Деловен простор во нас. Хром
Квадратура : 66 m² По договор

Трособен стан од 66,5м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 46 m² По договор

Двособен стан од 46м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 53 m² По договор

Двособен стан од 53м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 48 m² По договор

Двособен стан од 48м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 43 m² По договор

Двособен стан од 43м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Деловен простор во нас Аеродром
Се продава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 40 m² По договор

Двособен стан во нова зграда во близина на поликлиника "Јане Сандански".

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 63 m² 250 €

Нов, невселуван празен стан во Центар

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 63 m² 250 €

Се издава нов, невселуван, трособен стан во Центар.

3|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 51 m² 53000 €

Се продава стан во К.Вода во непосредна близина на рампа, одлична локација со 2 лифта, Паркинг место. Можност и наместен

2|
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 80 m² 210 €

Празен 4собен стан, со елементи од кујна во Карпош 4, во понова зграда.

4|