070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 260 m² По договор

Се издава Деловен простор во  нас Аеродром
Се издава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 180 m² 900 €

Канцеларии од 180м2, со обезбедено повеќе паркинг места, на само 1км од центарот на градот

5|
Се продава Стан во  нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 38 m² По договор

Станот е со посебна спална,дневна,кујна,бања и 2 тераси. Има лифт. Има надворешни и подземни паркинг места. Мирна локација во близина на центар ,15 минути пешки.

2|
Се продава Стан во  нас Козле
Се продава Стан во нас. Козле
Квадратура : 110 m² По договор

Становите со три спални се на 1 и 2 кат. Становите со две спални се на поткровје.

4|
Се издава Стан во  нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 60 m² 250 €

Станот е со една спална,дневна кујна,бања,тераса.

2|