070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 113 m² По договор

Канцеларија со употребна дозвола во Центар, со сопствено паркинг место, 5 канцеларии , чајна кујна и три балкона.

5|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 54 m² По договор

Се издава стан во Центар, лифт паркинг место со картичка, Оптички интернет во непосредна близина на О.У Димитар Миладинов

2|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 62 m² 72000 €

Се продава празен стан на приземје, со 3 паркинг места

3|
Се издава Стан во нас Центар - Универзална
Се издава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 33 m² По договор

Комплет опремена гарсоњера во Буњаковец, со ниски трошоци за одржување

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 130 m² 650 €

Празен четирисобен стан во Центар, со три купатила. погоден за канцеларија, во Центар, во близина на Рамстор.

4|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² 330 €

Се издава, нов трособен празен стан во Дебар маало. Погоден за канцеларија или живеење. Со сопствено паркинг место.

3|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 24 m² По договор

Се издава локал од 24м2 со излог (тоалет и мал магацински простор), во близина на пазарчето во Тафталиџе.

Се издава Стан во нас НЛисиче
Се издава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура : 53 m² 220 €

Наместен двособен стан во Ново Лисиче, во близина на Рамстор

2|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 47 m² 45000 €

Се продава стан во Аеродром

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 47 m² По договор

Дуќан со излог во строг Центар, со тераса на користење и можност за изградба на галерија.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 61 m² По договор

Со голем излог на прометна улица во Центар, со сопствено паркинг место. Централна климатизација за ладање и греење.

Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 67 m² По договор

Трособен стан од 67м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

3|