070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 79 m² 350 €

Трособен стан, со опремена кујна, два тоалета, градско парно, погоден за канцеларија.

3|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 76 m² По договор

Трособен стан во нас.Пролет во близина на Веро Џамбо, станбена површина 71м2+(4м2 тераса и 2.5м2 лоѓија) вкупно 76м2 и подрум од 10м2. Реновиран 2016

3|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 43 m² По договор

Двособен стан од 43м2 +45м2 сопствен двор, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Деловен простор во нас Аеродром
Се продава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 43 m² 180 €

Двособен полунаметен стан во Аеродром, со подземно паркинг место.

Се издава Стан во нас Острово
Се издава Стан во нас. Острово
Квадратура : 63 m² 200 €

Празен, двособен стан со елементи од кујна, погоден за канцелариско работење, во близина на железничка станица.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 220 m² По договор

Се издава пентхаус на Водно, со поглед кон Скопје.

4|
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 63 m² По договор

Нов невселуван трособен, празен стан, во близина на ПИОМ и редкафе.

3|
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 67 m² 250 €

Се издава двособен, полунаместен стан од 67м2(63 m2 +4m2 тераса), со една спална, во близина на мин.за економија, на 4ти кат со лифт.

2|
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 54 m² 220 €

Полунаместен двособен стан во Аеродром, во близина на Тобако 2, со плакари и елементи од кујна, во нова зграда.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 55 m² 51150 €

Се продава стан во хром 2спални соби, 2тоалета, кујна + трпезарија

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 74 m² 400 €

Целосно опремен стан од 74м2(58м2+19м2 галерија) во Дебар Маало

2|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 59 m² 200 €

Стан погоден за канцеларија на прометна локација на Рузвелтова.

2|