070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 65 m² 200 €

Наместен стан со една спална соба во К.Вода кај општината

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 70 m² По договор

Стан пренаменет за канцеларија во строг Центар.

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 101 m² По договор

Океански простор.

1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 70 m² 700 €

две океански простории поделени со стаклена преграда од калено сиво стакло со стаклена врата

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 95 m² 500 €

3 канцеларии, оптички кабел, мрежна инсталација, два тоалети

3|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 240 m² По договор

Дел.простор на високо приземје од 120м2 и сутерен од 120м2, 4 паркинг места и сопствен двор од 60м2, во Тафталиџе 1

5|
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 60 m² По договор

Наместен стан во Карпош 1.

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 55 m² 200 €

Двособен стан кај економското училиште во К.Вода

2|
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 77 m² 380 €

Комплетно опремен, трособен стан во Козле.

3|
Се издава Стан во нас Трнодол
Се издава Стан во нас. Трнодол
Квадратура : 110 m² 400 €

Со три спални соби, два тоалети и сопствено паркинг место, обезбедување.

4|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² По договор

Двособен стан во Центар со опремена кујна

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 65 m² 380 €

Комплетно опремен, нов стан со 2 спални во Д.Маало.

3|