070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Куќа во нас Водно
Се издава Куќа во нас. Водно
Квадратура : 280 m² По договор

Повеќе собна празна куќа на Водно, со наместена кујна.

5|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² 230 €

Се издава двособем наместен стан во Капиштец, кај државна болница,

2|
Се издава Куќа во нас Влае
Се издава Куќа во нас. Влае
Квадратура : 90 m² 250 €

Се издава наместана барака во Влае, со две спани соби, подрум и две паркинг места

3|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 2
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 2
Квадратура : 170 m² По договор

Се издава локал oд 170м2 со подрумски простории над 150м2 на фреквентна улица во близина на CityMall

Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 40 m² 200 €

Наместен стан во Карпош 1, во близина на драмски

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 55 m² 270 €

Празен двособен стан со наместена кујна во близина на Универзална.

Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 57 m² 300 €

Луксузно опремен двособен стан во К.Вода

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 77 m² 380 €

Комплетно реновиран, со нов мебел, предходно невселуван трособен стан во К.Вода

3|
Се издава Деловен простор во нас Карпош 3
Се издава Деловен простор во нас. Карпош 3
Квадратура : 17 m² 210 €

Дуќан со излог, сопствен санитарен чвор и чајна кујна на прометно место во близина на city mall.

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 38 m² 200 €

Двособен стан со опремена кујна во Центар

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 59 m² 200 €

Наместен двособен стан во К.Вода во близина на економското училиште

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 63 m² По договор

Празен невселуван стан на приземје во Маџир маало, погоден за канцеларија, два тоалети

3|