070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² 230 €

Се издава комплетно опремен стан во Капиштец, во близина на Украинска амбасада

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 110 m² 440 €

Се издава деловен простор на сутерен, во капиштец

Се издава Куќа во нас Тафталиџе 1
Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 170 m² По договор

Се издава деловен простор во куќа на два спрата на првиот кат со 4 канцеларии и голема тераса и на вториот кат три големи накцеларии и две купатила. Има паркинг место за 7-8 возила. Сопствено парно и клими во сите канцеларии

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 48 m² По договор

Деловен простор - лоал во Центар 48м2 кај Соборен Храм, излог од две страни, ЛЕД осветлување, Аларм, Видео надзор. простор за светлосна реклама над влезот.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 51 m² 750 €

Деловен простор-локал со излог со два влеза во Центар.

Се издава Деловен простор во нас Карпош 3
Се издава Деловен простор во нас. Карпош 3
Квадратура : 17 m² 210 €

Дуќан со излог, сопствен санитарен чвор и чајна кујна на прометно место во близина на city mall.

Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура : 45 m² По договор

Комплетно опремен двособен стан во куќа, со посебен влез и двор, во близина на Симпо Црниче, со две тераси, два лежаи.

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 49 m² 49000 €

Двособен стан од 49м2, во К.Вода.

2|
Се продава Стан во нас Центар - Универзална
Се продава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 75 m² По договор

Стан со три спални соби, на 5ти кат, со сопствено паркинг место, кај Универзална сала.

4|
Се продава Стан во нас Центар - Универзална
Се продава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 39 m² По договор

Се продава наместен двособен стан од 39м2 + 2м2 тераса, на високо приземје во близина на Католичка црква.

1|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 100 m² По договор

Се продава стан на Водњанска

5|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 43 m² По договор

Двособен стан од 43м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|