070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. К.Вода

 

Опис

Се продава трособен стан во К.Вода, Расадник, со две спални соби, два тоалети

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / К.Вода
 • Година на градба -
 • Кат 3
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Исток
 • Греење 0
 • Евидентен број 455

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 74 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 72 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 57 m² 46000 €
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 51 m² 53000 €