070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. К.Вода

 

Опис

Двособен стан од 49м2, во К.Вода.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / К.Вода
 • Година на градба -
 • Кат 6
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 342

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 74 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 72 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 78 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 57 m² 46000 €
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 51 m² 53000 €