070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Куќа во нас Бардовци
Се продава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 240 m² 1100 €

Полу-опремена луксузна куќа во Бардовци на два ката

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 280 m² 1250 €

Единечна, луксузно опремна куќа во Бардовци од 280м2, во приватен комплекс со обезбедување. Двор 650м2

5|
Се продава Куќа во нас Бардовци
Се продава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 120 m² 800 €

Самостојна куќа од 120м2, комплет опремена, 3 спални, 2 тоалета, во Бардовци со дворно место 200м2 и три паркинг места.

4|
Се издава Куќа во нас Козле
Се издава Куќа во нас. Козле
Квадратура : 130 m² 800 €

Куќа на два ката , со мал двор за користење и едно паркинг место, во Козле.

4|
Се продава Куќа во нас Бардовци
Се продава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 120 m² По договор

Плац од 600м2, со куќа од 120м2, во Бардовци

3|
Се издава Куќа во нас Трнодол
Се издава Куќа во нас. Трнодол
Квадратура : 0 m² По договор

-1|
Се издава Куќа во нас Нерези
Се издава Куќа во нас. Нерези
Квадратура : 0 m² По договор

Куќа во горно нерези

-1|
Се продава Куќа во нас Сингелиќ
Се продава Куќа во нас. Сингелиќ
Квадратура : 701 m² По договор

Ѕидана барака од 110м2 со површина на плац од 701м2 во Ченто.

5|
Се продава Куќа во нас Сингелиќ
Се продава Куќа во нас. Сингелиќ
Квадратура : 120 m² По договор

Се продава куќаво Сингелиќ, 120 м2. Барака од 60 м2 . Дворно место 700 м2. Убава и мирна локација.

3|
Се продава Куќа во нас Водно
Се продава Куќа во нас. Водно
Квадратура : 292 m² По договор

Земјиште под зграда 104м2 , Дворно место 188 м2. А1 маркица , висина 10.20 м , П+2+ПТК

-1|
Се продава Куќа во нас Тафталиџе 1
Се продава Куќа во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 402 m² 270000 €

Се продава самостојна барака на ексклузивна локација во Тафталиџе, во близина на катастарот, со плац од 402м2 , П+2+Пк, висина 10,20м, вкупна изградена површина 604м2

-1|