070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас Жданец
Се издава Куќа во нас. Жданец
Квадратура : 900 m² 5000 €

Луксузна, празна, куќа во населба Жданец, на три ката, со пет спални соби, две бањи и два гостински тоалети, две опремени кујни. три гаражни места и две паркинг места.

5|
Се издава Куќа во нас Жданец
Се издава Куќа во нас. Жданец
Квадратура : 780 m² 5000 €

Луксузна куќа во Жданец

5|
Се продава Куќа во нас Пинтија
Се продава Куќа во нас. Пинтија
Квадратура : 180 m² По договор

- Се продава куќа во Н. Пинтија 500м2 двор, 180м2 стамбена површина - 3 паркинг места, - Засебен влез, - подно греење. - прв кат : 1 соба, тоалет, дневна + кујна, 30м2 тераса. - втор кат : 3 соби, тоалет, дневна + кујна, мала тераса 6м2. - ограда : ѕидана која дава огромна приватност, со преубав поглед. - Цена : По договор, можна замена за возило со доплата

5|
Се продава Куќа во нас Лисиче
Се продава Куќа во нас. Лисиче
Квадратура : 126 m² По договор

Единечна куќа во Лисиче

3|
Се издава Куќа во нас Водно
Се издава Куќа во нас. Водно
Квадратура : 280 m² По договор

Повеќе собна празна куќа на Водно, со наместена кујна.

5|
Се издава Куќа во нас Влае
Се издава Куќа во нас. Влае
Квадратура : 90 m² 250 €

Се издава наместана барака во Влае, со две спани соби, подрум и две паркинг места

3|
Се издава Куќа во нас Радишани
Се издава Куќа во нас. Радишани
Квадратура : 180 m² 650 €

180м2 станбена површина на куќа,(подрум,приземје и спрат) 300м2 дворно место

4|
Се продава Куќа во нас Матка
Се продава Куќа во нас. Матка
Квадратура : 400 m² По договор

Куќа во Козле на 3 ката, вкупно 400м2, на атрактивна локација

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 280 m² 1250 €

Луксузна куќа во резиденцијален заграден комплекс во Бардовци.

5|
Се издава Куќа во нас Тафталиџе 2
Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 2
Квадратура : 240 m² 1100 €

Самостојна, луксузно опремена со три спални соби, три тоалета, куќа со двор со паркинг место, посебно одвоена канцеларија и соба за рекреација.

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 240 m² 1100 €

Полу-опремена луксузна куќа во Бардовци на два ката

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 280 m² 1250 €

Единечна, луксузно опремна куќа во Бардовци од 280м2, во приватен комплекс со обезбедување. Двор 650м2

5|