070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Деловен простор во нас Аеродром
Се продава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 43 m² 180 €

Двособен полунаметен стан во Аеродром, со подземно паркинг место.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 69 m² 390 €

Се издава наместен дел.простор- канцеларија со четири простории, остава, кујна и тоалет, во строг Центар, во близина на гимназијата "Јосип Броз - Тито".

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 113 m² По договор

Канцеларија со употребна дозвола во Центар, со сопствено паркинг место, 5 канцеларии , чајна кујна и три балкона.

5|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 24 m² По договор

Се издава локал од 24м2 со излог (тоалет и мал магацински простор), во близина на пазарчето во Тафталиџе.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 47 m² По договор

Дуќан со излог во строг Центар, со тераса на користење и можност за изградба на галерија.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 61 m² По договор

Со голем излог на прометна улица во Центар, со сопствено паркинг место. Централна климатизација за ладање и греење.

Се продава Деловен простор во нас Хром
Се продава Деловен простор во нас. Хром
Квадратура : 66 m² По договор

Трособен стан од 66,5м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

2|
Се продава Деловен простор во нас Аеродром
Се продава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 40 m² По договор

Двособен стан во нова зграда во близина на поликлиника "Јане Сандански".

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 180 m² 1200 €

Деловен простор- канцеларија од 180м2 во Центар

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 48 m² По договор

Деловен простор - лоал во Центар 48м2 кај Соборен Храм, излог од две страни, ЛЕД осветлување, Аларм, Видео надзор. простор за светлосна реклама над влезот.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 51 m² 750 €

Деловен простор-локал со излог со два влеза во Центар.

Се издава Деловен простор во нас Карпош 3
Се издава Деловен простор во нас. Карпош 3
Квадратура : 17 m² 210 €

Дуќан со излог, сопствен санитарен чвор и чајна кујна на прометно место во близина на city mall.