070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Imoti

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 64 m² 300 €

Се издава комплетно опремен стан во буњаковец со една спална соба, паркинг место и лифт

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 88 m² 300 €

Комплетно наместен, трособен стан, на трети кат,со две тераси, во нас.Пролет во близина на Веро Џамбо, автобуска и железничка станица

3|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 74 m² По договор

Трособен стан во Капиштец, во нова зграда, со подземно паркинг место.

3|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 60 m² По договор

Двособен стан од 60м2 со два балкони, на прв кат, без лифт во Аеродром кај Три Бисери.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 55 m² 400 €

Трособен стан во дебар маало , во нова зграда, во близина на кино карпош.

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 75 m² 600 €

Канцеларии во строг Центар , од три простории, со паркинг место, во деловна зграда, 24 часовно обезбедување и рецепција на прием.

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 75 m² 350 €

Трособен стан, со чајна кујна, во близина на Рамстор

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 41 m² По договор

Празен двособен стан во близина на клиники центар погоден за канцералија

2|
Се продава Стан во нас Центар - Универзална
Се продава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 39 m² По договор

Се продава наместен двособен стан од 39м2 + 2м2 тераса, на високо приземје во близина на Католичка црква.

1|
Се издава Стан во нас Автокоманда
Се издава Стан во нас. Автокоманда
Квадратура : 40 m² 220 €

Комплетно опремен, двособен стан во Автокоманда, во близина на ветеринарен центар.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 123 m² По договор

Празен, трособен стан во Капиштец, погоден за канцелариско работење, со едно паркинг место

3|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 40 m² 35000 €

Се продава стан во населба Аеродром

2|