Се продава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
49000 €
Квадратура: 
49 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
342
Двособен стан од 49м2, во К.Вода.

Контактирајте не