Се продава Стан во нас. Аеродром

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
0 €
Квадратура: 
70 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
358
Ново градба во близина на нова железнилка

Контактирајте не