070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. Автокоманда

 

Опис

Се продава стан со три спални, на високо приземје, со подрум од 27м2, и железарско парно во Автокоманда

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Автокоманда
 • Година на градба -
 • Кат призем
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Запад
 • Греење 0
 • Евидентен број 420
Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор
Се продава Стан во нас Чаир
Се продава Стан во нас. Чаир
Квадратура: 86 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор