Се продава Плац во нас. Маџари

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Плац
Град / Општина: 
Скопје / Маџари
Цена: 
0 €
Квадратура: 
1000 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
357
Во близина на СОС детско село, во градежна зона, со струја, вода, пат.

Контактирајте не