Се издава Стан во нас. Црниче

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Црниче
Цена: 
0 €
Квадратура: 
45 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
343
Комплетно опремен двособен стан во куќа, со посебен влез и двор, во близина на Симпо Црниче, со две тераси, два лежаи.

Контактирајте не