Се издава Стан во нас. Црниче

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Црниче
Цена: 
250 €
Квадратура: 
46 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
62
Станот е во кука со посебен влез на први кат.

Контактирајте не