070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Центар

 

Опис

Се издава стан во близина на грчки конзулат

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Центар
 • Година на градба -
 • Кат 2
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 490
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 45 m² 220 €
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 45 m² 320 €
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 45 m² 230 €
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура: 55 m² По договор
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 86 m² 420 €