070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Комплетно опремен стан во Тафталиџе 1.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат 1
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 409