070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Козле

 

Опис

Трособен стан во Козле, во близина на училиштето "Владо Тасевски"

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Козле
 • Година на градба -
 • Кат 2
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 359
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 60 m² 180 €
Се издава Куќа во нас Козле
Се издава Куќа во нас. Козле
Квадратура: 130 m² 800 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 130 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 40 m² По договор
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 77 m² 380 €