Се издава Стан во нас. Водно

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Водно
Цена: 
0 €
Квадратура: 
50 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
404
Комплетно опремен двособен стан на Водно, предхоно невселуван

Контактирајте не