Се издава Стан во нас. Влае

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Влае
Цена: 
100 €
Квадратура: 
38 m2
Соби: 
0
Евидентен број: 
348
Близина порта влае,

Контактирајте не