Се издава Куќи во нас. Визбегово

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Куќи
Град / Општина: 
Скопје / Визбегово
Цена: 
0 €
Квадратура: 
500 m2
Соби: 
5
Евидентен број: 
403
500м2 канцеларии+600м2 магацински простор, на 1800м2 плац со дворно место насо пристап за камиони, во Визбегово на качанички пат

Контактирајте не