070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Канцеларии во строг Центар , од три простории, со паркинг место, во деловна зграда, 24 часовно обезбедување и рецепција на прием.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 5
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Север
  • Греење 0
  • Евидентен број 37

Споделете го овој оглас