Продава во нас. Centar

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Град / Општина: 
Скопје / Centar
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
23 m2
Соби: 
1
Евидентен број: 
86
Деловен простор- канцеларија во строг Центар, во деловна зграда, со рецепција за прием, на втор кат.

Контактирајте не