Продава Стан во нас. Центар - Универзална

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Центар - Универзална
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
85 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
81
Трособен стан од 85м2 (73м2 станбена и 12м2 тераси), реновиран,во близина на Универзална сала.

Контактирајте не