Продава Стан во нас. Тафталиџе 1

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Тафталиџе 1
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
31 m2
Соби: 
1
Евидентен број: 
331
Еднособен стан од 31м2+4м2 тераса, во близина на НОВА,Тафталиџе, со два лифта.

Контактирајте не