Продава Стан во нас. Н.Лисиче

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Н.Лисиче
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
30 m2
Соби: 
0
Евидентен број: 
104
Гарсоњера од 30м3, отворен тип, француски балкон и централно парно во понова зграда.

Контактирајте не