Продава Стан во нас. Карпош 2

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Карпош 2
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
104 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
340
Стан со три спални соби, дворно место од 120m2, гаражно место, во Карпош 2.

Контактирајте не