Продава Стан во нас. Капиштец

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Капиштец
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
98 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
339
Се продава четворособен стан во Капиштец од 98м2.

Контактирајте не