Продава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
28 m2
Соби: 
0
Евидентен број: 
59
Гарсоњера од отворен тип со Француски балкон.

Контактирајте не